El poble ha tornat a dir la seua i ara els representants polítics tenim que intentar entendre quin és el missatge que ens ha transmès. El Col·lectiu de Compromís a la Font d’en Carròs vol compartir la valoració que fem dels resultats del nostre poble:

  1. El poble ha demanat un canvi important a les institucions municipals bolcant  la seva confiança al PSOE i aquest haurà de dur endavant els canvis tan necessaris que necessita el nostre poble. Felicitats a Pablo Puig, al PSOE de la Font i endavant en la tasca, ajudarem en el que ens demaneu.
  2. Compromís per la Font ha mantes els resultats per tercera vegada no patint el càstig que han rebut la resta forces polítiques; però no podem estar contents pel nostre resultat perquè ens hem quedat a 20 paperetes del segon regidor. Pensem que un segon regidor de Compromís hauria estat un reforç important per la voluntat de canvi que ha manifestat el poble.
  3. Els resultats autonòmics han esta magnífics; situant, per primera vegada en la democràcia del nostre poble, Compromís com la primera força del Poble. Així hem aportat molts vots al canvi que també ha demanat la ciutadania del País Valencià. El resultat autonòmic ens motiva per continuar treballant i saber que el límit encara el tenim lluny i no para de créixer.

El balanç és, aleshores, satisfactori: primera força autonòmica i mantenint els resultats municipals, amb el xicotet inconvenient de no haver aconseguit el segon regidor. Ara continuar en la tasca i com sempre representar en el poble la nova dinàmica política i anar fent poc a poc, sense pressa, però sense pausa.